Gratis verzending!

Verkoopvoorwaarden

 

Betaalwijze

Producten in de webshop kunnen worden betaald door gebruik te maken van iDEAL. Kies je voor het ophalen van je bestelling, dan kun je betalen op moment van ophalen (iDEAL, Tikkie, betaallink of contant).

 

Verzendkosten & verzending

Genoemde prijzen op de website zijn inclusief verzendkosten. Je bestelling wordt altijd verzonden met een track & trace code zodat je je bestelling kunt volgen. Ik verzend alléén binnen Nederland. Ik pak je bestelling zeer zorgvuldig in in gebruikte en gerecycle-de verpakkingsmaterialen. Reduce, reuse, recycle!

 

Bestelling ophalen

Het is mogelijk je bestelling op te halen in Apeldoorn, tijdens het bestelproces kun je dit aangeven. Ik neem vervolgens contact met je op om een ophaalafspraak te maken.
(NB: Mijn verkoopprijs is in de meeste gevallen inclusief verzendkosten. Kies je ervoor je bestelling op te halen, dan krijg je géén korting op de verkoopprijs, maar krijg je een kleinigheidje van keramiek erbij.)

 

Levertijd

Nadat je een product besteld hebt, breng ik het binnen 1 – 2 werkdagen naar het verzendbedrijf (PostNL of DHL).  De geschatte levertijd van de verzendbedrijven is 1 – 3 werkdagen. Ik ben niet verantwoordelijk voor vertragingen van de verzendbedrijven.

Houd rekening met vertragingen bij de verzendbedrijven door drukte in verband met Covid-19 en feestdagen.

 

Voorwaarden voor retouren, ruilingen en annuleringen

Neem contact met me op als er problemen met je bestelling zijn en ik zal er alles aan doen om je te helpen. Hierbij geldt:

  • Neem binnen 14 dagen na levering contact met me op;
  • Verzoek om annulering is alleen mogelijk voordat het item verzonden is.

Tenzij bij levering beschadigd, accepteer ik geen retouren/ruilingen van:

  • Custom en gepersonaliseerde bestellingen;
  • Items in de aanbieding/afgeprijsde artikelen.

Koper is verantwoordelijk voor correcte verzending en verzendkosten in geval van retouren/ruilingen. Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde.

Noot 1: Houd er bij bestelling rekening mee dat kleuren in werkelijkheid kunnen afwijken van de kleuren op het beeldscherm. Dit is afhankelijk van je persoonlijke beeldscherminstellingen. Twijfel je over de kleur? Dan adviseer ik je om een afspraak te maken om mijn producten in het echt te komen bekijken. Ik kan gedurende korte tijd een product voor je reserveren. 

 

Noot 2: Ik verkoop mijn producten via meerdere websites/verkoopplatformen. In een uitzonderlijk geval kan het voorkomen dat een product dat in de webshop beschikbaar is, zojuist via een ander verkoopplatform is verkocht. In dit uitzonderlijke geval zal ik je hier na aankoop van op de hoogte brengen en je geld zo spoedig mogelijk terugstorten.