Verkoopvoorwaarden

Betaalwijze

Producten in de webshop kunnen worden betaald door gebruik te maken van iDEAL. Kies je voor het ophalen van je bestelling, dan kun je via iDEAL betalen op moment van ophalen.

 

Bij maatwerk en opdrachten voor gepersonaliseerd keramiek moet vooraf worden betaald.

 

Minimum bestelbedrag

Het minimum bestelbedrag online is € 15,- (exclusief verzendkosten). Onder dat bedrag wordt niet verzonden, maar ophalen in Apeldoorn kan wel (alleen op afspraak). Gecombineerd verzenden met bestellingen die op dezelfde dag in m'n Etsy Shop zijn geplaatst is mogelijk. Neem dan even contact op.

 

Verzendkosten & verzending

De verzendkosten bedragen € 6,95. Je bestelling wordt altijd verzonden met track & trace. Ik verzend via deze webshop alléén binnen Nederland, voor verzenden naar het buitenland neem contact met me op. Ik pak je bestelling zeer zorgvuldig in in gebruikte en gerecycle-de verpakkingsmaterialen.

 

Bestelling ophalen

Tijdens het bestelproces kun je kiezen om je pakket thuis te laten bezorgen, op te halen bij een PostNL afhaalpunt, of op te halen in Apeldoorn. Kies je voor ophalen in Apeldoorn, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken.

Levertijd

Nadat je een product besteld hebt, breng ik het binnen 1 – 3 werkdagen naar het verzendbedrijf (PostNL).  De geschatte levertijd van de verzendbedrijven is 1 – 3 werkdagen. Ik ben niet verantwoordelijk voor vertragingen van de verzendbedrijven.

 

Voorwaarden voor retouren, ruilingen en annuleringen

Neem contact met me op als er problemen met je bestelling zijn en ik zal er alles aan doen om je te helpen. Hierbij geldt:

  • Neem binnen 14 dagen na levering contact met me op;
  • Verzoek om annulering is alleen mogelijk voordat het item verzonden is.

Tenzij bij levering beschadigd, accepteer ik geen retouren/ruilingen van:

  • Custom/maatwerk en gepersonaliseerde bestellingen;
  • "BUITENKANSJES", items in de aanbieding/afgeprijsde artikelen/tweede keus producten/outlet producten.

Koper is verantwoordelijk voor correcte verzending en verzendkosten in geval van retouren/ruilingen. Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde.

 

Belangrijk

  • Houd er bij bestelling rekening mee dat kleuren in werkelijkheid kunnen afwijken van de kleuren op het beeldscherm. Dit is afhankelijk van je persoonlijke beeldscherminstellingen. Twijfel je over de kleur? Dan adviseer ik je om een afspraak te maken om mijn producten in het echt te komen bekijken. 

 

  • Ik verkoop sommige van mijn producten via meerdere verkoopplatformen. In een uitzonderlijk geval kan het voorkomen dat een product dat in de webshop beschikbaar is, zojuist via een ander verkoopplatform is verkocht. In dit uitzonderlijke geval zal ik je hier na aankoop van op de hoogte brengen en je geld zo spoedig mogelijk terugstorten.