Agenda 2024 - Markten & Evenementen
Agenda onder voorbehoud van wijzigingen
Hier vind je nieuws over leuke projecten, bijzondere opdrachten en ontwikkelingen bij Umbumbi Keramiek.
28 jan 2024
Agenda onder voorbehoud van wijzigingen
6 sep 2023
Het is een tijdje geleden, maar ik maak weer een nieuwe collectie kleurrijk keramiek voor de webshop. Deze keer allerlei schaaltjes/schoteltjes in vrolijke kleuren. Leuk als sieradenschaaltje, bonbonschaaltje of voor kleine tapashapjes. Medio september komen ze online. Update 22 september: nieuwe producten staan online!
12 aug 2023
Bij een crematie gaat een vuurvast steentje mee de oven in ter identificatie van de overledene. Dit steentje krijgen nabestaanden samen met de as mee naar huis. Zo'n steentje is onaantrekkelijk om te zien, maar kan toch van grote waarde zijn. Wat doe je er dan mee? Er zijn kant-en-klare blikjes te koop waar je zo'n steentje in kan doen, misschien gooi je het tijdens het uitstrooien van de as in zee of in de natuur, of je laat het jaren ongebruikt in een la liggen (zoals ik heb gedaan). Ik vond dat het crematiesteentje van m'n moeder meer verdient dan dat.
21 okt 2022
NIEUWE PRODUCTEN: Momenteel maak ik voornamelijk herinneringskeramiek, urnen, woondecoratie en kunstobjecten en minder serviesgoed. Nieuwe producten zullen vanaf najaar/winter 2022 beschikbaar zijn. Schrijf je onderaan de pagina in voor Shop Updates en je ontvangt een e-mail zodra er nieuwe producten in de webshop zijn toegevoegd.
14 nov 2021
Umbumbi keramiek op de cover van Pindah* Magazine Agenda 2022.
1 jul 2021
Een unieke collectie van Umbumbi keramiek in samenwerking met meesterkok Pascal Jalhay (twee Michelin sterren). Samen met Pascal Jalhay heb ik een unieke lijn ontwikkeld voor de Chefs Table van zijn kookstudio. De collectie bestaat onder andere uit dinerborden, kommen, schaaltjes en servetringen. Een geweldig project waarbij passie voor eten en creativiteit samenkomen met als resultaat een exclusieve en kleurrijke collectie! Bekijk de foto's >>
2 apr 2021
Umbumbi keramiek in het kookboek Wereldse Smaakmakers (2021) van sterrenchef Pascal Jalhay. Bekijk de foto's >>